Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Adagio för orgel, violin och stråkar i g-moll, Tomaso Albinoni >>>


elixir

 

 

 

 

 

 

i vila en tid

ej träda

tillbaka

ånyo bär

 

förlevande vid

betraktelsens

gränslösa snitt

 

 

i väntan på dig

faller jag fritt

och väljer att

så ske

  

 

vilande väl

 

vandrande själ

myllrande mylla

lidande träl

 

 

se morgons

rodnad

ögons vrå

visa

 

ur hjärtat

tag törnet

 

se

 

kärlekens lisa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 406 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-30 15:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En deg
knådad i livselixir
i jäsande

spännandesmaker
att stanna vid
2013-06-09

  Lena Själsöga Keijser
detta är så vackert
så vackert

och musiken... ett av det jag lyssnar ofta till

än en gång
tack
2013-05-30

  Bibbi VIP
Å, så vackert.
2013-05-30

  Lars Hedlin
Så vackert du skriver!
2013-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight