Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aha!

 

”Hur många gånger som helst”,
var svaret på frågan. Jag visste 

inte då hur rätt det var. Åren
skulle behöva gå makligt lika

obemärkt som en lo över en åkerlapp,
innan svaret nådde markytan. Där

slog det ut med en ofrånkomlighet
som hos ett färgglatt parasoll.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 375 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-04-14 08:15



Bookmark and Share


  hansensson
Det är så med livet, frågorna och svaren.
Snyggt att lägga svaret först, som en rad man
lätt känner igen, för visst är det så, det nu var och en ser.
2013-04-18

    ej medlem längre
snygga bilder som illustrerar svaret. frågan. -X_ ;...R såklart.
2013-04-14

  Larz Gustafsson VIP
Coolt detta med lon och åkerlappen!!!
2013-04-14

    ej medlem längre
Tänk alla spännande frågor som kan ställas framför svaret!
Hur ofta får vi chansen att rekonstruera dåtiden?
Det här sätter igång kreativiteten.
2013-04-14

  Palett
Mycket bra text !
2013-04-14

    ej medlem längre
magnifik
2013-04-14

  catharina.jerbo VIP
justdet! härlig påminnelse. Tack!
2013-04-14

  smultronbergen VIP

Åren skulle behöva gå makligt lika
väcker ångesten den dagliga
ihop med den lilla djävulen eller
ängeln som en dag viskar tydligt i
ens öra ! rör dig, vägra gå, gör nytt
gör helt om, revolution, / obemärkt
som en lo över en återslapp/ vilken
underbar liknelse och bild, anar att
långtråkigheten och den goda vardagen
målas upp, ja ser människor i tusental
experter på att vandra i dis, dimma
med bröstben stängt, ( ofrånkomlighet)
ja i bästa fall, om det gör det, är din
process i parasollet en fantastisk bild,
det svarta ser jag tre sekunder innan
innan himlen färgas av regnbågen !!!
Tsck du. !

2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson