Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steg att ta

Kliver i mina redan tagna steg
Har vandrat den här vägen många gånger
Men det är först nu jag tar stegen
Mina fysiska steg
Kroppen vandrar
Inte bara min själ
Stegen böljar fram som om de var tagna på mjuka molnkuddar
Skimrande steg
Som en solnedgång bortom bergen

Jag känner livets strömmar
Lättheten svävande i hjärtat
Jag känner som om små knoppar brister över hela mig
Det känns som om våren slår ut
Allting öppnas
Fyllt av hoppet och förströstan
Smekande sammetslena framtidsvindar smeker mitt inre
Lekfullheten bär mig framåt mot en hisnande färd
Kärleksfullt vandrar jag med livet i min hand

Framtiden möter mig i dörren och jag kliver ut

Leendet sprider sig i från hjärtat till varje cell






Fri vers av Anira
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-14 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira