Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tron på mänskligheten

Jag lever mitt liv mitt i mänskligheten
mitt i livets centrum
Där håller jag mig själv närmast
Släpper inte så många in
Lever innanför mina egna murar
Dit ingen kommer in
Det står inga vakter vid grinden
För den är låst
För ingen slipper där in
För det är mitt och stängt

Behöver jag öppna min dörr
Ställa den på glänt ...
Vet inte om jag så vill göra...
Kanske jag borde
Men mina dagar får gå lite till
Jag tänker stilla på hur jag vill
Men om jag öppnar
Räcker jag då till???
Säkerheten i mig själv kan vandra
i från den tryggaste till den vekaste

Vem är jag ???
vad ska jag ta mig till?????
Meningen med livet
Syftet som jag har
Lättare det kanske blir
Om jag öppnar
Kliver ut

Vi får se
Allting finns
Vad gör jag sedan

Vi får se
Vad jag gör

Jag tänker lite till......

Tilliten till mig själv
Till alla andra
Tron på att allt blir bra
Tron på människan
Tron på alltet

Förtröstan i mitt hjärta
till Livet






Fri vers av Anira
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-14 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira