Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör vid dig

Sträcker ut min hand
Kan nästan känna dig
Din sträva kind som inte är speciellt rakad
Känner doften av dig
Andas in
Du känns så nära

Mina andetag fylls av dig
Drar in dig i mina lungor
DU värmer mitt bröst med din närhet
Din Kärlek

När jag sluter mina ögon så känns det som om du är här
Du är så nära
Närmare än du kändes när du var här
Utan hinder så kan vi bara vara i varandras närhet
Vi finns här tillsammans
Långt borta men ändå så nära
Inget skiljer oss åt
Endast tron på det som är

Men i hjärtat så finns du
Du finns här för mig

För när Du gick så blev Du ändå kvar
I din närvaro så lyser du upp min dag
För alltid levande för mig

I mig





Fri vers av Anira
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-14 10:14



Bookmark and Share


  natthimmel
Fint! Ibland händer det att jag känner en stark närvaro av mitt ex när jag lyssnar på hans låtar. Fastän han bor 300 mil bort har vi aldrig varit närmre. Det är det ordlösa. Förnimmelsen av honom. Han följer mig från insidan mitt hjärta och det känns lika mycket tryggt som sorgligt på något vis...
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira