Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara dina moln

Spela in dina andetag på
ett kassettband
och skicka till mig
jag vill bara inte sakna dig inatt




Fri vers av vakentimmar
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-14 12:09



Bookmark and Share


  Tess74
Gud så vackert!
2013-04-14

  miany
Underbar...
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

vakentimmar
vakentimmar