Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

I spåren av framtiden
Vandrar fotspår av morgondagen
Tillsammans in i evigheten
Hand i Hand




Fri vers av Anira
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-14 12:35



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fin
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira