Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bygg en mur av sandkorn





om du vill ha något bra att titta tillbaka på imorgon
måste du göra något bra idag


våga leta dig utanför din trygghetszon
utmana rädslan inför det främmande


känn att ditt huvud fylls av fina tankar
och låt dig smaka av den söta frukten som alltid lockat



börja idag så att du har något att le åt
imorgon




Fri vers av AnnaMy
Läst 345 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-14 13:43



Bookmark and Share


  Zandor
högt och lågt men ändå granskande........// Zandor
2016-04-04

    ej medlem längre
Hm, det känns som du har en framtid som psykolog. Grattis!
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMy
AnnaMy