Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Magisk realism


Om en flicka

Hon var den enda som kunde förmedla den sanna innebörden av ett ord.

Hon sade sten och sten blev till.
Hon sade himmel och himmel varde.
Vi sade stopp och hon fortsatte.

Vi iakttog det icke iakttagbara.




Fri vers av Robert Halvarsson
Läst 436 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-14 14:03



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Riktigt snyggt!
2013-12-20

    Issand. VIP
älskar den sista meningen, så bra!
2013-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Robert Halvarsson
Robert Halvarsson