Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren kom före våren

Sommaren kom före våren
Vi hoppade över förälskelsen
Jag hatar våren
Men kan inte leva utan den




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-14 15:33



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Träffande, berör starkt!
2013-05-24

    ej medlem längre
Bra skrivet
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP