Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmer

Jag drömmer om att resa
till platser där värmen vill smälta huden
där solen gassar
och jag får lära mig vad frasen
"öser ned"
verkligen betyder

jag drömmer om att resa
ta mitt pick och pack
åka och inte höra av mig
försvinna ett tag
glömma bort mig själv på ett vandrarhem
gråta floder i NYCs gatuhörn

jag drömmer om att klippa av mig håret
att färga det en onaturlig färg
töja mina öron
och tatuera hela min kropp
skapa något igenkännligt
något JAG

men

jag bara drömmer




Fri vers (Fri form) av Queen_of_me
Läst 192 gånger
Publicerad 2013-04-14 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_me
Queen_of_me