Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordspråk...


Mina Ordspråk (20)

"Om beslutet är fast.
Varför klagar då maktlösa typer?"




Fri vers (Fri form) av Cykelpump33
Läst 258 gånger
Publicerad 2013-04-14 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cykelpump33
Cykelpump33