Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där lögner talar

 

Dina ord slår omkull

faller bitvis hårt

fyller upp mot kanten

ångan pyser

exploderar

över dina ord

 




Fri vers av Lindizz
Läst 514 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-14 23:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ord som känns....
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz