Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek på en hårsmån

Du gick, vi skulle prata
senare på natten;
jag har inte hört ett skvatt än.
Är vi separata
eller ihop - fast ifrån?
Kärlek på en hårsmån.




Prosa av Dorian
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-14 23:20



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
Fantastisk rytm! Rimmen är välplacerade och gör hela dikten otroligt bra. Eloge till dig.
2015-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Dorian
Dorian