Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var bara att tända!

Blev utlovad rofylld weekenda
undrade vad som då skulle hända
en eka togs fram
värden sa, nu madame
får du med rofull konst mig blända




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-15 12:05



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Fyndigt och bra!
2013-04-15

  Lars Hedlin
Yes mycket bra!
2013-04-15

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt.
FYNDIG-TEXT.
Kom ro i min Eka
om du vill Leka.
Kram*Irene Åberg

2013-04-15

    ej medlem längre
Hoppas det blev en trevlig ro-tur i ekan.
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt