Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens strängar

När jag spelar på dina
kärlekens strängar
är du som en Stradivarius.

Grundtonerna täcker
grundläggande kärleksbehov.

Och dina övertoner
är värda miljoner

kyssar.




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 605 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-04-19 17:43



Bookmark and Share


  Connie
Ljuvlig text! Sant, mycket lik min egen "Åtråns strängar".
2014-11-09

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker
2013-08-10

  Siggesdotter
Gillar dina bilder av kärleken - och övertonerna :-) Applåd!
2013-04-22

  Eva Helene VIP
Mjuk och vacker kärlekslyrik.
2013-04-20

  mysing
Vivaldi's d'Amore kom i tanken
och även ur högtalarna, vackert :)

2013-04-20

    ej medlem längre

Fantastiskt vacker ...
2013-04-19

  Nina.H
Det är äkta kärlek det! Så vackert
det bara kan bli!
2013-04-19

  Maj-Lis VIP
Vackert
2013-04-19

    ej medlem längre
Dina dikter om kärlek är värda en miljon applåder...
2013-04-19

  © anakreon VIP
Fast stråken är ju
lik betydelsefull
som strängarna!
Calle
2013-04-19

    ej medlem längre
Du spelar rollen som stråke väldigt bra
2013-04-19

  Mona Nordkvist VIP
Vackert!
2013-04-19

  Angel of love
Vackra varma känslor som sprider sig vid kärlek!
2013-04-19

    ej medlem längre
Varma känslor, vackert.
2013-04-19

  Angela Bohlin VIP
Vilka vackra rader... de berör
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck