Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första gången

Innan jag första gången
såg dina ögons glans,
visste jag inte att en
sådan kvinna fanns.

Nu vet jag att du finns.
Här hos mig.
Nu.
Nära.




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 311 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-04-18 18:14



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Så fint
2013-05-08

  Alva Johnsson VIP

Den insikten är
väl värd att vårda
2013-04-24

  Maj-Lis VIP
Fint
En skön känsla
2013-04-19

  Eva Helene VIP
Så ömt och fint!
2013-04-19

    ej medlem längre
Det är så det ska vara
2013-04-19

  Angel of love
Låter som du träffat rätt kvinna, med blick av kärlek!
2013-04-18

  Nina.H
Blick av kärlek..säger mycket!
Fint skaldat!
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck