Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 12 april: Äldre kvinna nerbrottad av rånare


Mamma öppna inte dörren

Mamma öppna inte dörren
förrän du hör rösten
Allting idag förfaller
kanske någon anfaller

Tjuvar har tappat all heder
det är väl den nya valfrihetens regler
Regeringens kapitalistiska lagar
samma sorts folk behagar

Både tjuven och regeringen
struntar i sina handlingar
Oavsett vem det drabbar
går de vidare och skrattar





Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-15 16:36



Bookmark and Share


  Connie
Reinfeldt kan sopa för sin egen dörr först och straffa kleptomanerna i sin egen regering, innan han straffar de som är fattiga och sjuka på riktigt!
2013-07-29

  Stefan Höglund
När våran statsminister talar om straff-rabatt för den som erskänner brott fattar man ju vilket umgänge den mannen trivs i .
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP