Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten

Tristessen den ökar
väggar för nära

Skuggor de hökar
mörker de bära

Ensam och tyst
sitter jag här

Medan mörkret och väggarna
mig sakta förtär...




Bunden vers (Rim) av Amanda Lantz
Läst 424 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-15 22:31



Bookmark and Share


    AA VIP
Fint beskrivet om ensamhetens bojor....
2013-05-11

  Nina.H
Så välbeskrivet om ensamheten,
fina rim ger texten flyt.. Bra!
2013-04-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
denna ensamhetskänsla, starkt o bra förtäljt
2013-04-15

  Marianne Räf
Trots sitt tunga tema (ensamhet)
andas din dikt mod och till-lit.
Kul, att du är tillbaka på sajten!
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Lantz
Amanda Lantz