Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallstudie

Skyfall i enstaka skurar
avlöser varandra i särdeles raskt tempo
särfall som ändå hänger ihop
i ett täcke av spindelväv
någonstans i själens mörkaste landskap

Man kan falla isär för mindre
fast mindre blir ju mer - less is more
och less blir man i alla fall
mer eller mindre
mestadels mer


Det är inte fallet
utan landningen som oroar
mycket ska landa
på en sönderbombad bana


Fallet är fritt
oavsett viljan

Upp stiger solen
spolar regnet bort
kvar blir en torr fläck
av trasig spindelväv

Så är fallet
.





Fri vers (Fri form) av Jnåt
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-15 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jnåt