Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som när din närhet får min värld att skälva







Dina fingrar

skapar poesi

när de

d r ö j e r

längsmed huden

på min rygg,

dina naglar

e t s a r

en märkning

av din ägo



tobaksdoftande

läppar smakas

o s k y l d i g t


du gör

mig till din

och jag är

f u l l

av passion

när vi reser till

s t j ä r n o r n a

tilsammans




vulkanen

får sitt utbrott

och du

fyller mig

med

ditt underbara

s t j ä r n s t o f t







Fri vers (Fri form) av Ylvavirvla
Läst 417 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-16 12:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vacker och sensuell
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ylvavirvla
Ylvavirvla