Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtunnad melankoli



Träden trevar över himlen
när de skakar sina kronor faller klasar
av fågelungar till marken

Slakt hänger livet
bland underkläderna på linan

Tungt faller regnet
över en petitess och skära underbyxor












Fri vers av Akvamarin
Läst 581 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-04-18 12:50



Bookmark and Share


  aol
bra skriftat blev överraskad på slutet bravo,
2013-05-05

  Elina Vacker
Snyggt, särskilt den överraskande slutmeningen

Elina V
2013-04-23

    ej medlem längre
Var börja? Ljuden, rytmen, bilderna är utsökta. Innehållet är ännu bättre. Deppigt och vackert i min läsning, med humor i avslutningen. Komplett!
2013-04-20

  Gunnar Hilén VIP
Tack Smultronbergen för tipset...detta är skönt fräscht, mycket inspirerande bildspråk !
2013-04-19

    ej medlem längre
härligt bildspråk
2013-04-18

  smultronbergen VIP
tungt faller slakt hänger livet
det gör ju så, just så och tack
tack, att blanda lätt och mörkt så
tycker vi om mina två jag, du kan
du! Kan mycket, tack för det, de
rosa trosorna oh, hur kvinnlighet kan
smyga sig in, tycker jag är bra. Med.

2013-04-18

  Madeleine Richter
Tycker mycket om den här dikten. Bilderna, stämningen. Allt.
2013-04-18

    ej medlem längre
underbar
2013-04-18

  Stefan Albrektsson
Underbart rytmiskt! Stark bild - ja, filmiskt. Poesi med substans!
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Akvamarin
Akvamarin