Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

världen är min.

inga pengar i världen
kan köpa tårar utav tacksamhet
inga pengar i världen
kan köpa ett leende som ditt
inga pengar i världen
kan få mig att radera allt

inga pengar
kan ändra det
ingen
kan förändra det
inget
kan stoppa mig

för världen
den är min.




Fri vers av vägrargeupp
Läst 411 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-16 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp