Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

må astrologerna jobba 24/7



när jag läser om att någon astrolog hittat en ny galax,
när en "problemlösare" utvidgat universum...
då blir jag glad
alla problem tycks bli mindre




Fri vers (Fri form) av comfort_noise
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-16 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

comfort_noise
comfort_noise