Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roligheter blir fler solsken

Detta är underligt...
Bokförläggare gillar
inte korta texter som roar
för stunden, det skall helst vara
digra alster som håller läsaren på halster...
Länge!

De skulle nog var mer ute i livet ibland vanligt
folk, för när jag är där och berättar i nå´n
församling, drar en rolig historia eller läser upp
någon tokrolig limerick, skrattar de rakt ut och
säger bara, mer, fler...

Och då ser jag ju vad som sker med folk
när de roas även bara en kort stund
de blir inte bara glada inombords
de ler sen spontant mer...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-17 10:07



Bookmark and Share


  ULJO
En solklar text som strålar av härlighet
2013-04-19

  Lars Hedlin
Yes så sannt så bra..APPLÅD!
2013-04-17

    ej medlem längre
Hjärtinnerligt tack Ewa - Britt du har så rätt!

Bokmärker!

Kram, Ann
2013-04-17

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt..Toppen,Så Sant Så.
Roligt o kort Roar de flesta
Det är det bästa.
Kram Irene Åberg

2013-04-17

  Ljusletaren
Nu har du verkligen fått huvudet på spiken *ler*
Boförläggare ser bara pengar att mjölka från sina alster. Det ska vara långt och det ska helst var en eller flera fortsättningar.

Folket vill ha det kuliga och enkla som du skriver/ kram
2013-04-17

  limerick
Sååå sant!
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt