Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att förlåta...


Klara? Färdiga?

Är ni redo?
Veva igång armen,
rada upp de stora, små, runda, vassa.

Medan du värmer upp,
fundera en liten stund.
Kanske har Du...?
Nej, förstås inte!
Eller...?
Kan Du kanske kanske
gjort något fel,
någon gång,
något riktigt litet?
Eller rentav ett större...?
Nej, tänkte väl det.

Gör er redo.
Klara!
Färdiga!

Vem kastar den första stenen...?




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-17 18:21



Bookmark and Share


  aol
bra skaldat ,
2013-10-07

  Lars Hedlin
Bra skrivet "Gillar"
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten