Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningsdetektor


Då min älskade katten Kattis
kom och la sig i ditt knä
blev jag övertygad om att
du är en god människa
henne kan ingen lura
vare sig med smicker
godsaker eller kel 




Fri vers av Nic
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-26 20:21



Bookmark and Share


  rebecca d
kattycke...ja, det kan man nog gå efter:))
2006-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic