Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg...

Såg jag dig i någon annan livstid?
Spelar mig djävulen ett spratt?
Eller är jag äldre än jag tror?

Bäckarna flyr förbi raviner
där mina kära lekar gror.
Min vän Artemis har gett mig
hovar istället för skor.

I snåret hittar jag dig
nakna syster.
Kom, jag är din bror.




Fri vers (Fri form) av Ceseus
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-18 13:16



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Fin rytmik och jag tycker mycket om de invävda rimmen!!
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Ceseus
Ceseus