Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ros!

En ros visar kärlek och ömhet.

En ros som ger av sin väldoft.

En ros som med sina taggar visar sin styrka.

Ett rosenblad med sin perfekta utformning.

En ros,torkad mellan bladen på min älsklingsbok.



En ros är det jag har kvar av dig.




Fri vers av Angel of love
Läst 364 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-19 02:19



Bookmark and Share


  själensfrihet
Djup och vackert diktad, jättefint
2013-04-22

  Tino
Underbart!
Slutet är verkligen så pricksäkert.
Kort text med otroligt mkt känslor
Jag bokmärker omgående!
Fin passande bild som alltid
2013-04-21

  Nina.H
Många minnen och känslor i en
och samma ros.. vackert!
2013-04-19

  Lars Hedlin
Ett minne .........
2013-04-19

  ULJO
Vackert och innerligt formar du orden om denna vackra blomma
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love