Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en billig fix

Du är en billig fix

till ett högt pris


Känner hur giftet (av dig)
sakta går ur kroppen


Behöver Något. Behöver Någon.

Glider vant med fingrarna
över telefonens bokstäver
Tvekar vid ”skicka”
Vet att det innebär en risk:
att bjuda in till besvikelse

Ändå: abstinensen vinner.
Behöver Något. Behöver Någon.

Inkorgen ekar av (din) tystnad

Jag är aldrig så hög
som i din närvaro
och aldrig så tom
som i din frånvaro

Det är priset
jag betalar
för kickarna av dig




Fri vers av katastrofromantiker
Läst 891 gånger och applåderad av 45 personer
Publicerad 2013-04-20 17:29



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Du hör nog själv hur det låter...om du tänker dig 30 år framåt i tiden.....ingen orkar sånt missbruk.....ett sånt underbart missbruk.....
2018-07-06

  Tomas Karlsson VIP
Mycket bra! Bokmärker den!
2018-06-05

  Connie
Extremt vass och bra text! Med hög igenkänningsfaktor!
2014-11-07

    Bo Malte
fint...
2014-10-19

  Densen VIP
Så ..... bra!!!! En sån där text som bara finns där...på var 50: de;)
2013-12-29

  dubbelve
Känns verkligen igen! Fint skrivet
2013-08-28

  aol
verkligen en skrift som borrar sej rakt in i hjärtat,
2013-05-05

  Nina.H
Otroligt bra! Bara av läsningen
får man en kick..
2013-04-27

  Robin V
Jävligt vasst! Bra skrivet :)
2013-04-26

  Ewa Åkerlind
Extremt bra gestaltat
2013-04-26

  Jostein Solbrekke
Den här gillade jag skarpt!
2013-04-23

  Elina Vacker
Applåd, så mycket sanning i de där raderna. Du fångar det på pricken, känslan av närvaro/frånvaro och vad den gör med en

Elina
2013-04-23

  Robert Jonsson VIP
Mycket bra och igenkännande
2013-04-21

  Tino
Dra åt helvete vilken jävla bra text!
Här ser man ett poetiskt hantverk!
Detta är mer än vindar som smeker hår
även om de texterna också behövs
och har en stor publik.
Riktigt riktigt imponerad
du beskriver allt så otroligt bra
och jag menar det.
Dina val av fet stil kursivt etc är enastående
och ger mig som läsare rätt effekt

"Glider vant med fingrarna
över telefonens bokstäver
Tvekar vid ”skicka”
Vet att det innebär en risk:
att bjuda in till besvikelse"

detta stycke är så levande.
snuskigt begåvat helt enkelt!
Ett starkt bokmärke

2013-04-21

  S.A.I. Steve Lando VIP
må du få evig tillgång
på det du vill ha

euforiskt hög
är hur du bör va
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

katastrofromantiker
katastrofromantiker