Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min första kyss

Hon hette Rosa.

Hennes klänning var rosa.

Den smakade smultron,
min första kyss.

Sedan bad jag om en till,
fastän jag fått en alldeles nyss.

Till trolska toner
ur en
regnbågsfärgad
sommarsymfoni,
blev hon och jag vi.




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 296 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-25 16:55



Bookmark and Share


  Rise Little One
Helt underbar saga...
2013-08-15

  Carina Bendix
Jättefin dikt!
2013-05-15

  Lars Hedlin
Minnen;)
2013-05-02

  Angel of love
Väldigt fin, gillade mycket!
2013-04-26

  Nina.H
Åh, vilken romantisk liten dikt!
Ett minne som aldrig glöms..
och smultron som är så gott!
Härligt skrivet!
2013-04-26

  Maj-Lis VIP
Fint
2013-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck