Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku II 12.4.2013

 

flak, flatytor
bräckta över bräckt vatten

havets kullersten




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-04-19 18:58



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vacker bild du målar upp
2013-04-20

    ej medlem längre
Varför inte :)


Bra.
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP