Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Han var solskenet i ditt fönster

men du drog ner rullgardinen

hans kärlek förblev obesvarad

likt en bön om en lottovinst

Du vågade inte släppa taget

om dina egna minnen

en gång sviken alltid sviken

bara i ditt inre hördes skriket

Skriket efter någon att älska

skriket efter någon att hålla i hand

bättre fly än att illa fäkta

att möta livet kräver mod




Fri vers av Berra Bäver
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-19 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver