Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu skall jag verkligen göra slag i saken. Ja, om inte idag så åtminstone imorgon. Absolut imorgon. Eller senast nästa vecka. Ja, eller varför inte nästa månad? Varför ha bråttom? Med att bättra sig.


Jag ville inte göra mamma besviken






Vem vill väl göra det?
Men hur tusan undviker man att göra någon,
vem som helst, besviken?

Är det inte mamma man sviker så är det pappa.
Man behöver inte höra någon säga det.
Det kan räcka med det man inte hör uttalas.

Å andra sidan är det svårt att ens göra sig själv riktigt nöjd.
För om man inte ens själv vet vad man vill...
Ja, man kan tro att man vet vad det är man vill.

Men vet man det verkligen?
Och vilken av alla dessa gånger har man rätt?
Vilken?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 784 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-08 22:56



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Varför göra det man kan göra idag när man kan göra det i morgon för i går är det för sent.
2018-03-14

  ULJO
Tänk, i morgon kanske inte kommer. Så varför inte göra det idag.
2018-03-10

  lodjuret/seglare VIP
Så det är förklaringen till att den internationella kvinnodagen är en dag istället för en vecka eller månad? Eller ett helt år vikt för... rättvisan.
2018-03-09

  limerick
Tycker Gunnar H har rätt. Det är barnet
som känner dåligt samvete det är mest synd om.
2018-03-09

  Gunnar Hilén VIP
Inte fan är det mamma det är synd om ! Det är barnet.
2018-03-09

  Nanna X
Stackars Mamma. Men i morgon är en annan dag, eller hur ; )
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP