Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur mycket hatar du världens kaos?

Hur mycket hatar du världens kaos?
Vad är för dig en paus?

Hans mage hade lågt ph-värde.
Och hennes byst lågt bh-värde.

Hennes blick drog över hans kropp.
Hon äcklades av hans snopp.

Han försökte ljuga men sluddrade mest.
Han ljög istället med en gest.

Så följde de reglerna fullt ut.
Med ord och blickar plut.

Och de båda njöt i en minut eller två.
Ett dött hej och ett dött hejdå.

Älskling, var är din blåa sko?
Vad hände med din tro?

Hur mycket hatar du världens kaos?
Vad är för dig en paus?




Fri vers av Ceseus
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-20 02:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar (Y)
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ceseus
Ceseus