Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Typ) Evil

Jag är full nu men imorgon skall nyktra.
Där står satan och lyser med sin lykta.
Allt försvann som vinet ur sitt glas.
Nu äter jag ur min vas.
På måndagar tvingar jag mig fram
och lever som ett lamm.
I hatet som pyr i min kropp
brinner alla mina hopp.
För alla mina lustar falnar som snö.
Jag ser dig och tänker inte något alls.
Du tänker något vackert men jag
vill bara strypa din hals.
Morgondropparna sover lugnt och
dansar för mig en vacker vals.
Utan dom skulle jag bli blind
och knappt höra nåt alls.




Fri vers (Fri form) av Ceseus
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-20 04:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ceseus
Ceseus