Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Joggat direkt från sängen!

Jogga är bra för kroppen säger friskvårdare.
Det rådet har jag följt nu i snart ett år!
Sprungit i elljusspåret från sängen ut på
loftgången nedför på trappan från andra
våningen för att hämta den, ja morgon-
tidningen i postlådan nere på gården!
Sen upp i samma raska takt till
det väntande nybryggda kaffet!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-04-20 15:54



Bookmark and Share


  ULJO
Motion i alla former är bra, trevlig text
2013-04-22

  lodjuret/seglare VIP
Tycker om texten. Vilken manar till återhållsamhet samt triggar skämtlynnet. Precis i en annans smak. Mera, mera.
2013-04-21

  Lars Hedlin
Ja just så..all rörelse är motion ....
2013-04-21

  Eva Helene VIP
Synd att jag har så kort sträcka till min postlåda, annars hade jag tagit lärdom av dig! :)
2013-04-20

  Christine Sabel
Det är äkta friskvård!
2013-04-20

  Piann VIP
Det verkar vara lagom
dos motion för mig också :-)
2013-04-20

  limerick
Så raska steg
i morgonstund
bort från John Blund
mot nyheter
och sedan kaffe
jag tycker att du
riktigt tuff e´!





2013-04-20

  Alva Johnsson VIP

Rask i ben och hjärna
riktig liten stjärna!!

2013-04-20

  Tarantaran
Blev glad av din text!
Det sägs att jogging-
turer före frukost
skall vara nyttigast -
perfekt med belyst
spår också! :)
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt