Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hör kyrkklockorna klämta då och då

Jag ser solen vandra
jag såg den idag
jag såg den igår

Jag ser hur grenarna på träden svaja
jag ser löven dallra
jag ser hur de falla

Jag ser den blötlagda vägen
jag ser hur den torkar
jag ser hur den slits

Jag ser årstiderna
jag ser hur de komma
jag ser hur de gå

Framför allt så ser jag dig Kvinna
jag ser att du lever
jag ser att du är på väg.




Fri vers av Dorian
Läst 269 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-20 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dorian
Dorian