Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri poesi


tröskel

livets droppar
sipprar
in i fotsula
stärker hålfot
vidgar hjärta
på tröskeln
till




Fri vers av walle dickson
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-21 09:59



Bookmark and Share


  SatansSon
lite björling-känsla...
2013-06-04
  > Nästa text
< Föregående

walle dickson
walle dickson