Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hutlösa priser





friktionen skapar värme, gnistor slår ut,

i relationen, relationen som sakta slits ner till ingenting,


-vad finns kvar, är universum oändligt?
-vem frågar?
-vem vet vart man ska gå?
-hallå!


hjulen snurrar vidare, maskarna i jorden hör inget,

kråkorna faller till marken efter skottet,

blodet blir kallt när kroppen dör,



hutlösa priser.




Prosa av hedenstedt
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-21 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hedenstedt
hedenstedt