Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårbrukets fåror


vårbrukets fåror

som smekningar i åkerns

nyvakna värme




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-04-21 14:24



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
en öm sensualitet i den här,fin
2013-04-21

  Lars Hedlin
Vackert skaldat!
2013-04-21

  SpamPippiL VIP
Kan se traktorn och åkern som dammar och ryker under vårsolen. Fint.
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP