Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack å hej!

Med ödmjuka ögon ser jag på mina dikter
som spåren av förändrings kliv.
Och med stolt känsla känner jag dom som
små tecken för ett liv.
Men nu hör jag änglarna sjunga ut
och början har blivit till ett slut.
Ty jag var en sten och en ö.
Nu är jag ett regn och en sjö.
Ödet hålls i min hand, springer som en vild
siluett längs en strand, sol varm och mild.
Må lyckan alltid vandra bredvid dig.
Så adjö poter.se. Tack å hej!




Fri vers (Fri form) av Ceseus
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-21 14:55



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Nej, nej, nej! Please. Jag kommer att sakna nya texter från dig.
2013-04-23

  -----
Lägg ner att lägga ner.
2013-04-22

  MMo
Lägg ner.
2013-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ceseus
Ceseus