Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min väg

Min väg
saknar nummer.

Ibland lite krokig;
bitvis utan asfalt.

Gropar och kvistar
här och var.

Men den är min.

Och den leder framåt!

---------------------------------------------
Tänkt som skyltdikt till höstens upplaga av Östhammars Ordfestival.




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 521 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-21 20:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och tänkvärt
2013-04-28

  Eva Langrath VIP
Livets väg klädd i fin orddräkt.
2013-04-21

  Maj-Lis VIP
Den var fin
2013-04-21

    Birgersdotter VIP
Bra diktat
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)