Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag



Vi är molnen på
himlen som tumlar runt och
blir ett stilla regn




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-21 21:14



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vacker
2013-05-01

  Knådan
Den var stillsamt vacker.
2013-04-24

  Maj-Lis VIP
Vackert
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP