Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårsdags!

Nu kommer valborgsmässotid med stora kliv
då året verkligen får till sitt nyaste driv
så jag föreslår
nyår kallas vår vår
det är ju då den sätts in växtkraften som ger: Liv!








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-22 09:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes thats true!
2013-04-22

  Tarantaran
Bra förslag!
Lättare att önska
trevligt nyår också!
Fast man säger
bergis nyvår..
2013-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt