Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför

Visst finns det dagar när du räknar med distanser
Stunder då du kalkylerar med jordskalv
trots att marken aldrig gungat dig förut
och livet skäller på dig som övergivna hundar
och du undrar, varför?

Varför just jag




Fri vers av surface to air
Läst 652 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2013-04-22 19:30



Bookmark and Share


  anebod7
Vilka bra beskrivande texter genom ditt ordval.
Det berör verkligen.
2015-04-04

  Sanna i badet VIP
Härliga dikter du har!

Applåder!
2013-08-24

  Åsa Njunjes
Berör igenkännande på djupet.
2013-08-16

  Ergo Summa
Du skriver verkligen snyggt och med innehåll.
Dessutom lyckas du föra fram pathos - känslomässig beröring inifrån och ut!
Jag är imponerad!
2013-08-02

  Linda CH VIP
Känner igen dessa dagar! Snyggt förmedlat.
2013-04-25

  SarahLarsson
Jättefin!
2013-04-25

    dreamoflife
Den var fin!
2013-04-25

  Anya VIP
Mycket igenkännande! Bra!
2013-04-23

  tomas nannesandberg
Fantastiskt,sjungande och indpirerande.
2013-04-23

    ej medlem längre
"Stunder då du kalkylerar med jordskalv"
Mycket träffande formulering! :)
2013-04-23

  kerstin skriver VIP
ja, dessa dagar, dessa stunder. i undran.
2013-04-22
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air