Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefonör upprör upphör!

De ringer och säger sig vara hejare
på allting, de är de allra bästa grejare
de får ju betalt
sen är allt ju egalt
då de bara är några usla luren-drejare




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-22 20:02



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
så är det..fyndig
2013-04-23

  Lars Hedlin
Yes mycket bra...
2013-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt