Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskningarnas bro

Om du söker kärlek
vet jag var den finns
den bor där i rymden
i stjärnornas klang
där ljuset strålar
finns det du söker
på andra sidan midnatt
står den och väntar

Det ärliga spelet
om du söker efter det
finns det i drömboken
under kuddens smekning
dikterna bär på fraser
bara du kan höra
de smeker dina öron
och är vackra som få

Om du söker tryggheten
letar du i orden
den finns på vita sidor
osynliga för de sorgsna
som flammande lågor
för den som längtar
tryggheten är vacker
i stjärnornas ljus

Alltid segrar sanningen
om du ber om den
finns den i drömmarna
redo att göra dig lycklig
mellan pärmarna
finns den kärlek du söker
fråga efter den
vid önskningarnas bro

(Copyright © ULJO)




Fri vers av ULJO
Läst 1442 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2013-04-22 22:24



Bookmark and Share


  Tino
Otroligt fin!
2015-10-31

    ej medlem längre
Mycket bra skrivet
2015-01-14

  Connie
Så vacker att jag får tårar i ögonen.
2014-06-07

  louisegirl
Så vackert
och hoppfullt skrivet!
2014-03-29

  lodjuret/seglare VIP
Intressant bild.
2014-02-19

  Tess74
Otroligt fin text! Grattis till en välförtjänt placering
2013-04-29

  Nina.H
Alla svar i samma dikt! Underbart!
2013-04-29

  © anakreon VIP
Din gåva står stark
dina ord flammar ungt
i en motsträvig värld.
Calle
2013-04-29

  Ljusletaren
Förstår att din dikt blev uppmärksammad *ler*
Vacker bild och vackra ord ... tack/ kram
2013-04-29

  aol
så vacker välskriven,
2013-04-27

  Linda CH VIP
Mycket vacker och välskriven!
2013-04-25

  anits VIP
Så fint skaldat hoppfulla rader
2013-04-24

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA" av detta fina!
2013-04-23

  ResenärGenomLivet VIP
Om man önskar och söker så finner man...mycket fint...
2013-04-23

  Eva Helene VIP
Goda ord till tröst och hopp.
2013-04-23

    ej medlem längre
Vackert
2013-04-23

  Lars Hedlin
Verkligen fint
2013-04-23

  Ninananonia VIP
Där vill man fråga :) fint
2013-04-22

  aol
underbart skaldar diktarjaget här,
2013-04-22

  Marianne Räf
Det bästa jag läst av dig, hittills! Får en given
plats i min bokmärkessamling! Mycket bra!
2013-04-22

  Angel of love
En ljuvligt underbar text.
2013-04-22

  Magica VIP
Den här var bra och tilltalade mig verkligen i mitt liv just nu! :)
2013-04-22

  Eva Langrath VIP
Fina goda ord att vila till
2013-04-22

  Chawa VIP
"Önskningarnas bro" är en mycket vacker och talande titel på denna så vackra dikt!
2013-04-22
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO