Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling

Se min älskling
vad lycklig jag är
därför att jag
dig har kär

Din kärlek lyser
du älskar mig
käresta älskling
jag älskar dig

Vi älskar varann
du min älsklingsrätt
nu ska vi äta
oss riktigt mätt

Ge mig din mun
dina läppars glöd
mina dom lyser
av kärlek röd






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-07 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP