Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasi




Fantasin leker med mig
för mig bort

mot en brygga
vattnet slår mot stenar

ljudet är intill magiskt
minnen väcks till liv

dofter tränger sig på
leker i mina näsborrar

solen värmer min bleka kropp
värmen sprider sig

stunden på bryggan
är oslagbar

älskar när fantasin
för mig bort






Övriga genrer av Tosca
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-23 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca